Hando Sinisalu • 18. oktoober 2016
Jaga lugu:

Best Internetil osalemine muudab sind paremaks digiturundajaks

Foto: Shutterstock

Väga paljud agentuuride projektijuhid ja ettevõtete turundsjuhid ei saa digiturunduse maailmast ikka veel täielikult aru. Kui oled aastaid teinud asju ühtemoodi ja äkki maailm muutub – teate küll seda tunnet.

Oleme koos Best Marketingi juhi Silja Ojaga viimasel ajal kohtunud mitmete agentuuride ja suurte ettevõtete turundusjuhtidega, et teha intervjuusid. Neid lugusid saate pidevalt ka Best Marketingi veebist lugeda. on hea võimalus ennast digiturunduse maailma asjadega kurssi viia – kahe päeva jooksul saab päris kõva digiturunduse „laksu“.

Nende kohtumiste käigus on selginud üllatav asi – väga paljud agentuuride projektijuhid ja ettevõtete turundsjuhid ei saa digiturunduse maailmast ikka veel täielikult aru. Kui oled aastaid teinud asju ühtemoodi ja äkki maailm muutub – teate küll seda tunnet.Selles pole midagi imelikku, ka noortel ja kaasaegsetel inimestel nõuab ümberõppimine aega.Best Internet

Seekord oleme ühe peateemana võtnud vaatluse alla selle, mida tavaettevõtete turundajatel idufirmade turundajatelt õppida on. Idufirmasid iseloomustab kasvu kiirus ja globaalne haare, samuti valmisolek katsetada ja eksida.

Pipedrive, Funderbeam ja Like a Local on tuntud ja juba ennast õigustanud ettevõtted. Best Internetil räägivad nad turundusest ja jagavad vastavaid õppetunde. ja Felix on idufirmadega võrreldes traditsioonilised ettevõtted – aga ka nemad panustavad digiturundusele. Tule ja kuula, kuidas esmatarbekaupu ja teenuseid digikanalites turundada ja müüa. on võistlustules Digitegu konkursi raames (sel aastal uut moodi – seekord osaleb ka palju väikese eelarvega töid ja žürii keskendub kampaaniate tulemuste hindamisele).

Selver, Telia, Kalev

Eesti edukaimad digikampaaniad

Ja loomulikult on palju külalisesinejaid USAst, LAVist, Ukst, Iirimaalt, Hollandist ja Belgiast.Tutvu kavaga ja pane ennast juba täna kirja:

www.bestinternet.ee 

Lisainfo:

Hando Sinisalu  

Best Internet 2016 programmijuhtT: +372 502 8561E: hando@best-marketing.com

www.bestinternet.ee

Äripäev AS

Mis toimub: Best Internet 2016Millal: 3. - 4. novembril 2016Kus: Apollo Kino Mustamäe Tallinnas

Jaga lugu:
BEST MARKETINGI UUDISKIRJAGA LIITUMINE

Telli olulisemad Best Marketingi uudised igal nädalal enda postkasti.

Bestmarketing.ee toetajad:

Enimloetud
Maarit Eerme
Maarit EermeBestmarketing.ee juhtTel: +372 51 44 884Maarit.eerme@aripaev.ee
Hando Sinisalu
Hando SinisaluBest Marketingi konverentside programmijuhtTel: +372 502 8561hando@best-marketing.com
Cätlin Puhkan
Cätlin PuhkanBest Marketingi veebireklaami müügiijuhtTel: +372 5331 5700catlin.puhkan@aripaev.ee
Helen Külaots
Helen KülaotsBest Marketingi kaasautorTel: +372 523 1550helen@best-marketing.com