Autor: Silja Oja • 13. oktoober 2016
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Best Internetil esineb Google'i strateegiakonsultant Oscar Rõõm

Oskar Rõõm
3. novembril Best Internetil toimuva Google AdWordsi töötoa viib läbi Google'i strateegiakonsultant Oscar Rõõm Iirimaalt.

Oscar Rõõm on Google Baltikumi meeskonna liige ning keskendub peamiselt Eesti turu kasvatamisele. Turundusstrateegina haldab ta 15 Google'i partneragentuuri Eestis ning teeb koostööd ka klientidega UKst, Lõuna-Aafrikast ja USAst. Varasemalt on Oscar töötanud konsultandina firmas Ernst & Young ning analüütikuna LHV pangas.

Liitu Bestmarketingi uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Laura ReiterBestmarketing.ee toimetajaTel: +372 5561 9490
Maarit EermeBestmarketing.ee juhtTel: +372 514 4884
Hando SinisaluBest Marketingi konverentside programmijuhtTel: +372 502 8561
Cätlin PuhkanBest Marketingi turunduslahenduste müügijuhtTel: +372 5331 5700