Autor: Silja Oja • 12. oktoober 2016
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Amy Chua: Edu võti seisneb võimes kontrollida oma impulsse

Amy Chua
Foto: Nordic Business Forum
Miks on osad inimgrupid teistest edukamad? Miks on 40% USA kõrgeimalt tasustatud tegevjuhtidest juudid, samas kui USA elanikkonnast moodustavad nad vaid 1,7%? Edu võti ei peitu geneetikas.

Yale Law Schooli professor ja raamatu „The Triple Package: How Three Unlikely Traits Explain the Rise and Fall of Cultural Groups in America“ autor Amy Chua rääkis 7. oktoobril Helsingis Nordic Business Forumil esinedes, milles seisneb edu retsept.

Liitu Bestmarketingi uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Bestmarketingi uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Laura ReiterBestmarketing.ee toimetajaTel: +372 5561 9490
Maarit EermeBestmarketing.ee juhtTel: +372 514 4884
Hando SinisaluBest Marketingi konverentside programmijuhtTel: +372 502 8561
Cätlin PuhkanBest Marketingi turunduslahenduste müügijuhtTel: +372 5331 5700