Autor: Helen Külaots • 6. oktoober 2016
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

ETS NORDi uus turundusjuht on Siiri Same

Siiri Same
Alates 3. oktoobrist 2016 töötab ETS NORD ASi turundusjuhina kogenud turundusekspert Siiri Same, kes tegeleb ettevõtte turunduse ja kommunikatsiooniga grupi tasandil kõikidel turgudel, kus firma on esindatud.

Siiri on turunduses tegutsenud juba 18 aastat. Enne ETS NORDi töötas ta Äripäevas turundus- ja müügijuhina, organiseerides ja turundades Best Marketingi sündmusi. Varem on ta töötanud EAS-i rahvusvahelistumise divisjoni turundusjuhina, kus ta tööks oli Eesti ärikeskkonna turundamine maailmas koostöös EASi välisesindajatega. Varasemalt on Siiri olnud Tallinna Tehnikaülikooli turundus- ja kommunikatsiooniosakonna juhataja, Santa Maria turundusjuht, Kalevi kommide valdkonna ja jõuluprojekti juht, Hansa Liisingu/Hansa Capitali reklaamijuht ning Estline’i turundusdirektori abi. Siiri on üks väheseid õnnelikke, kes Estonia katastroofist eluga pääses.

Liitu Bestmarketingi uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Bestmarketingi uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Laura ReiterBestmarketing.ee toimetajaTel: +372 5561 9490
Maarit EermeBestmarketing.ee juhtTel: +372 514 4884
Hando SinisaluBest Marketingi konverentside programmijuhtTel: +372 502 8561
Cätlin PuhkanBest Marketingi turunduslahenduste müügijuhtTel: +372 5331 5700