2. september 2016
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Case study: Fanta interaktiivne sotsiaalmeedia videokampaania

Fanta bränd on viimasel ajal võtnud eesmärgiks suurendada oma sotsiaalmeedia aktiivsust noorte seas. Selleks loodi videokampaania, kasutades uudset lahendust nimega Whambush, mille abil saavad Fanta jälgijad väga lihtsalt oma videosid eelnimetatud platvormil teha ja üles laadida.

Fanta on Eestis eelistatuim apelsinimaitseline karboniseeritud karastusjook teismeliste seas ning omab oma segmendis tugevat juhtrolli. Fanta bränd on oma iseloomult lõbus ja ergas – seda peegeldab nii suurepärane puuviljaline maitse kui ka brändi kommunikatsiooni stiil. Nagu meie sihtgrupp, nii on ka meie strateegiline lähenemine sisult sotsiaalne ja mobiilne.: Kuidas teed sina oma kohustusi lõbusaks? vaatamist ning minimaalselt 25 osalejate poolt loodud videot. noored.:

Liitu Bestmarketingi uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Bestmarketingi uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Laura ReiterBestmarketing.ee toimetajaTel: +372 5561 9490
Maarit EermeBestmarketing.ee juhtTel: +372 514 4884
Hando SinisaluBest Marketingi konverentside programmijuhtTel: +372 502 8561
Cätlin PuhkanBest Marketingi turunduslahenduste müügijuhtTel: +372 5331 5700