Autor: Helen Külaots • 1. september 2016
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Telia poolt ellu kutsutud idufirmade kiirendi VUNK alustab septembris

VUNKi programmi on osalema oodatud kõik idufirmad ja ettevõtlikud inimesed, keda paelub võimalus mõjutada ja muuta telekomi valdkonnas toimuvat. Tänavu keskendutakse sellistele teemadele nagu asjade internet (reaalaja majandus), digiteerimine ja e-kaubandus (mobiilikaubandus).

Rohkem infot VUNK programmi kohta siit. Space X keskuse ruumides Ülemiste linnakus Tallinnas. Hackathonile on oodatud UI/UX disainerid, turundajad, arendajad (back-end, front-end, mobiil) ja visionäärid (founderid), kel on soov arendada enda ideed ja leida uusi meeskonnakaaslasi. Registreerida saab siin.. ja saada oma äriideele esmast vastukaja, et olla paremini valmistunud programmi järgnevateks etappideks. Eelüritused annavad ka suurepärase võimaluse networkida ja tutvuda nii mentorite kui teiste osalejatega (turundajad, arendajad, disainerid).. on klassikaline 48-tunnine ideest-prototüübini üritus. Tihe programm soosib neid startup’e, kellel on hästi läbimõeldud ideed ning tugevad ja motiveeritud founderid. Hackathoni võitjad pääsevad edasi meeskondade valideerimisse, kust omakorda kõige tugevamad pääsevad kuu aega kestvasse kiirendifaasi.. Auhindadest loe täpsemalt siit. ja Twitterist.

Liitu Bestmarketingi uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Bestmarketingi uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Laura ReiterBestmarketing.ee toimetajaTel: +372 5561 9490
Maarit EermeBestmarketing.ee juhtTel: +372 514 4884
Hando SinisaluBest Marketingi konverentside programmijuhtTel: +372 502 8561
Cätlin PuhkanBest Marketingi turunduslahenduste müügijuhtTel: +372 5331 5700