Autor: Helen Külaots • 22. august 2016
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Henrik Raave lahkus Taxifyst ja asus tööle agentuuris MUST

Henrik on Musta üks asutajatest (2009), olnud kõik ülejäänud aastad kliendi aga ka vähesel määral nõuandja rollis. Augustist 2016 liitus full-time Musta tiimiga.

“Töötanud olen Eesti Ekspressi turundusjuhina, City Motorsi juhatajana ja Taxify Eesti tegevjuhina. Ma ei ole loomupäraselt väga hea projektijuht aga õpin siin meistritelt nagu Triin, Liis ja Mari-Liis. Ma ei oska kirjutada riigihankeid nagu Margus. Mul ei ole kogemusi meediaostul nagu Dianal ja ma ei oska kujundada nagu Gert, Triin, Joosep ja Liisa. Ma ei oska seda teha - aga selles peitubki agentuuri võlu:) Küll aga on mul peaaegu alati ideid. Kui ma millegi toimimisse usun, siis argumenteerin ja kaitsen. Lähtun turundusasjades põhimõttest: eristu või sure! Soovitan ja tahan teha asju nii, nagu konkurendid ei tee."

Liitu Bestmarketingi uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Bestmarketingi uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Laura ReiterBestmarketing.ee toimetajaTel: +372 5561 9490
Maarit EermeBestmarketing.ee juhtTel: +372 514 4884
Hando SinisaluBest Marketingi konverentside programmijuhtTel: +372 502 8561
Cätlin PuhkanBest Marketingi turunduslahenduste müügijuhtTel: +372 5331 5700