Helen Külaots • 22 august 2016
Jaga lugu:

Henrik Raave lahkus Taxifyst ja asus tööle agentuuris MUST

Henrik on Musta üks asutajatest (2009), olnud kõik ülejäänud aastad kliendi aga ka vähesel määral nõuandja rollis. Augustist 2016 liitus full-time Musta tiimiga.

“Töötanud olen Eesti Ekspressi turundusjuhina, City Motorsi juhatajana ja Taxify Eesti tegevjuhina. Ma ei ole loomupäraselt väga hea projektijuht aga õpin siin meistritelt nagu Triin, Liis ja Mari-Liis. Ma ei oska kirjutada riigihankeid nagu Margus. Mul ei ole kogemusi meediaostul nagu Dianal ja ma ei oska kujundada nagu Gert, Triin, Joosep ja Liisa. Ma ei oska seda teha - aga selles peitubki agentuuri võlu:) Küll aga on mul peaaegu alati ideid. Kui ma millegi toimimisse usun, siis argumenteerin ja kaitsen. Lähtun turundusasjades põhimõttest: eristu või sure! Soovitan ja tahan teha asju nii, nagu konkurendid ei tee."

"Taxify'd ma täielikult maha ei jäta, vaid konsulteerin neid ka edaspidi peamiselt PR ja sotsiaalmeedia alal."

Jaga lugu:
BEST MARKETINGI UUDISKIRJAGA LIITUMINE

Telli olulisemad Best Marketingi uudised igal nädalal enda postkasti.

Bestmarketing.ee toetajad:

Marianne Liibert
Marianne LiibertBestmarketing.ee toimetajaTel: +372 5563 5831marianne@bestmarketing.ee
Kristi Remmik
Kristi RemmikBestmarketing.ee ürituste projektijuhtTel: +372 5683 6988kristi@bestmarketing.ee
Hando Sinisalu
Hando SinisaluBest Marketingi konverentside programmijuhtTel: +372 502 8561hando@best-marketing.com
Cätlin Puhkan
Cätlin PuhkanBest Marketingi veebireklaami müügiijuhtTel: +372 5331 5700catlin.puhkan@aripaev.ee