Autor: Helen Külaots • 21. august 2016
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Ad Black Sea reklaamifestivalil räägitakse murrangulisest kommunikatsioonist

Selgunud on kaks järgmist Batumis toimuva reklaamifestivali esinejat: Elena Ufereva agentuurist Brandson Branding Agency ja Janez Rakušek Sloveenia agentuurist Luna/TBWA.

Elena teemaks on “Matrix of strategies as an effective tool of brand management”. Ta annab algoritmi, kuidas ehitada brändi strateegiat muutuvas turukeskkonnas ja kuidas brändikapitali efektiivselt luua. Janezi teemaks on "Live disruptive or die mediocre", milles esineja räägib murrangulisest kommunikatsioonist: milleks ja kus seda kasutada ning kuidas see edu toob.

Liitu Bestmarketingi uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Laura ReiterBestmarketing.ee toimetajaTel: +372 5561 9490
Maarit EermeBestmarketing.ee juhtTel: +372 514 4884
Hando SinisaluBest Marketingi konverentside programmijuhtTel: +372 502 8561
Cätlin PuhkanBest Marketingi turunduslahenduste müügijuhtTel: +372 5331 5700