Autor: Helen Külaots • 2. august 2016
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Swedbank esitas YouTuber´itele väljakutse

"Otsime Eesti parimat Youtuberit" reklaam.
Swedbank tähistab tänavu oma mobiilipanga 5-aastast sünnipäeva, mille raames esitati väljakutse sotsiaalmeedia klippide loojatele. „Otsime Eesti parimat Youtuber´it“ kampaania auhinnafond on 2000 eurot.

Viimase aasta jooksul on toimunud hüppeline YouTuber´ite arvu kasv, mida võib suuresti siduda globaalse trendiga, kus YouTuber kui amet on noorte jaoks muutunud üheks karjäärivalikuks. (YouTuber on YouTube’i sage kasutaja, kes loob videoklippe, kus ta ka ise kaasa teeb.) Samamoodi on kasvanud ka Eesti YouTuber´ite kommuun, mis just noorte seas üha enam populaarsust kogub.

Liitu Bestmarketingi uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Bestmarketingi uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Laura ReiterBestmarketing.ee toimetajaTel: +372 5561 9490
Maarit EermeBestmarketing.ee juhtTel: +372 514 4884
Hando SinisaluBest Marketingi konverentside programmijuhtTel: +372 502 8561
Cätlin PuhkanBest Marketingi turunduslahenduste müügijuhtTel: +372 5331 5700