Autor: Helen Külaots • 2. august 2016
Ainult tellijatele

Swedbank esitas YouTuber´itele väljakutse

"Otsime Eesti parimat Youtuberit" reklaam.

Swedbank tähistab tänavu oma mobiilipanga 5-aastast sünnipäeva, mille raames esitati väljakutse sotsiaalmeedia klippide loojatele. „Otsime Eesti parimat Youtuber´it“ kampaania auhinnafond on 2000 eurot.

Viimase aasta jooksul on toimunud hüppeline YouTuber´ite arvu kasv, mida võib suuresti siduda globaalse trendiga, kus YouTuber kui amet on noorte jaoks muutunud üheks karjäärivalikuks. (YouTuber on YouTube’i sage kasutaja, kes loob videoklippe, kus ta ka ise kaasa teeb.) Samamoodi on kasvanud ka Eesti YouTuber´ite kommuun, mis just noorte seas üha enam populaarsust kogub.

Kui oled juba tellija, siis logi sisse või vormista tellimus
EraisikEttevõte
Olen tingimustega nõus
Kaardimaksega
Mobiilimaksega
Jaga lugu
Bestmarketing.ee toetajad:
Maarit EermeBestmarketing.ee juhtTel: +372 514 4884
Hando SinisaluBest Marketingi konverentside programmijuhtTel: +372 502 8561
Cätlin PuhkanBest Marketingi veebireklaami müügijuhtTel: +372 5331 5700