Autor: Silja Oja • 6. juuni 2016
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Vizeum Eesti tegevjuhiks sai Siiri Viinapuu

Siiri Viinapuu
Alates 1. juunist asus meediaagentuuri Vizeum Eesti tegevjuhi kohale Siiri Viinapuu. Varem on Siiri juhtinud 11 aastat EMT partnerturunduse valdkonda ja Elisa ärikliendi turundust ning töötanud turundusjuhina Elektrum Eestis ja Rademaris. Siiri on õppinud võõrkeeli ja ärikorraldust EBS-s.

“Mul on väga hea meel, et meie grupiga on liitunud järjekordne turundusprofessionaal. Siiri pikaajaline ja edukas turunduskogemus telekomi- ja jaekabandussektorist ning uuenduslik mõtteviis aitab kindlasti luua praegustele ja tulevastele Vizeumi klientidele märkimisväärset konkurentsieelist,” rääkis Dentsu Aegis grupi tegevjuht Siim Saare.

Liitu Bestmarketingi uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Laura ReiterBestmarketing.ee toimetajaTel: +372 5561 9490
Maarit EermeBestmarketing.ee juhtTel: +372 514 4884
Hando SinisaluBest Marketingi konverentside programmijuhtTel: +372 502 8561
Cätlin PuhkanBest Marketingi turunduslahenduste müügijuhtTel: +372 5331 5700