• 24.03.16, 11:03
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine

Dava Foods Eesti juht: Eestlane sööb keskmiselt 12 kilo mune aastas

Alates veebruarist kannavad endised Talleggi munad Eggo nime. Seoses kaubamärgi vahetuse ja munapühadega uurisime Dava Foods Eesti tegevjuhi Juha-Pekka Takku käest, miks on uuel brändil selline nimi, kust riigist veel Eggo mune osta saab ja kui eetiline on Dava Foods OÜ munatootmine.
Juha-Pekka Takku
  • Juha-Pekka Takku Foto: Andres Haabu
Tallinna külje all Lool asub Eesti suurim farm kaheksa kanalaga, kus munetakse päevas üle 250 000 muna. Soomlastelt eelmisel aastal Tallegi munatootmise ostnud Taani ettevõte Dava Foods võttis veebruaris kasutusele uue brändinime Eggo ning plaanib lähiaastatel investeerida Eesti munatootmisesse viis miljardit eurot, mille eest plaanitakse soetada uut tehnikat ning tuua turule erinevad muna sisaldavad tooted.

Hetkel kuum

Liitu uudiskirjaga

Telli uudiskiri ning saad oma postkasti päeva olulisemad uudised.

Tagasi Bestmarketing esilehele