23. veebruar 2016
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Kuidas panna rahvas oma riiki või tarbija brändi armastama? Anna talle põhjuseid.

Magnus Lužkov
Hetkel on õhk elektrit täis. Eesti mitteametlik (aga kehtiv) slogan on: "Armastan seda maad. Põlgan seda riiki.” Sellised sloganid tekivad siis, kui valitsus unustab oma inimesed ja keskendub iseendale. Eesti valitsus peaks mõtlema: "Mida ma olen täna teinud selleks, et rahvas meie riiki rohkem armastaks? Mis on see järgmine suur põhjus, et inimesed saaksid meile tänulikud olla?".

Kuidas hinnatud brändid südameid võidavad? Nad annavad selleks põhjuseid. Põhjus põhjuse järel. Mõni põhjus paneb käsi plaksutama, mõni naeru lagistama või liigutuspisarat poetama. Mõni äratab imetlust, mõni kergitab enesehinnangut. Iga põhjus, mis kuvandit ehitab, on hea. See põhjus võib olla seotud toote või teenusega, mida bränd pakub, aga ei pruugi.

Liitu Bestmarketingi uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Bestmarketingi uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Laura ReiterBestmarketing.ee toimetajaTel: +372 5561 9490
Maarit EermeBestmarketing.ee juhtTel: +372 514 4884
Hando SinisaluBest Marketingi konverentside programmijuhtTel: +372 502 8561
Cätlin PuhkanBest Marketingi turunduslahenduste müügijuhtTel: +372 5331 5700