16. detsember 2015
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Magnus Lužkov: Eurobest on oma nime väärt

Magnus Lužkov
Optimist külastas Eurobesti teist korda. Tuleb tunnistada, et ma ise ei ole suur rahvusvaheliste reklaamifestivalide külastaja, aga kohe esimesel korral sai selgeks, et ükski võidutööde järelvaatamine ei asenda kohalkäimist. Oleks küll ka kindlasti päris tore õhtu, kui võtaks kolleegidega ette parimad Belgia õlled ja vaataks internetist häid reklaame, aga on hoopis midagi muud kuulata selle kõrvale kolme päeva jagu tegijate enda kommentaare ja soovitusi.

Where is the party? Olles harjunud koduse Kuldmunaga, olime Antwerpenisse jõudes valmis kohtuma noorte kreiside reklaamiinimestega, kes jooksevad võidukarikad käes mööda koridore. Selle asemel võttis meid vastu küps ja keskendunud Euroopa paremik, kes ülisõbralikult jagas oma kogemusi. Nii esitlustest kui ka muust olekust võis tajuda, et tiimid on pikalt kokku mänginud ning tunnevad ja usaldavad üksteist.

Liitu Bestmarketingi uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Bestmarketingi uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Laura ReiterBestmarketing.ee toimetajaTel: +372 5561 9490
Maarit EermeBestmarketing.ee juhtTel: +372 514 4884
Hando SinisaluBest Marketingi konverentside programmijuhtTel: +372 502 8561
Cätlin PuhkanBest Marketingi turunduslahenduste müügijuhtTel: +372 5331 5700