Autor: Siivi Hints, Best Marketingi turundusjuht • 2. detsember 2015
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

WAZZAP 2015- Muutused on paratamatud. Kui soovid olla edukas siis loo ise trende! Vol. 2

Foto: Best Marketing
Jõudsime taaskord veendumusele, et Eesti ärisektoritel on palju ühist ja seega suurepärane võimalus üksteiselt õppida. Samuti võiks veel rohkem tegutseda ja turundada koos - näiteks vajavad meelelahutus- ja turismisektor üksteise abi, et tagada Eestisse tuleva külalise hea kogemus kogu reisi vältel. Ning kuidas saaks Taxify pakkuda teenust, kui turul ei oleks korraliku kvaliteediga automarke?
Liitu Bestmarketingi uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Bestmarketingi uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Laura ReiterBestmarketing.ee toimetajaTel: +372 5561 9490
Maarit EermeBestmarketing.ee juhtTel: +372 514 4884
Hando SinisaluBest Marketingi konverentside programmijuhtTel: +372 502 8561
Cätlin PuhkanBest Marketingi turunduslahenduste müügijuhtTel: +372 5331 5700