Autor: Siivi Hints, Best Marketingi turundusjuht • 1. detsember 2015
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

TTÜ kommunikatsioonijuht Ain Parmas rajab kommunikatsioonibüroo

Foto: Erakogu
Pikaajalise kogemusega suhtekorraldaja Ain Parmas (39) lahkub selle aasta lõpus TTÜ kommunikatsioonijuhi kohalt, et rajada oma kommunikatsioonibüroo. Ain on töötanud kommunikatsiooni valdkonnas üle 20 aasta.

Ain Parmase sõnul on ta otsustanud naasta erasektorisse, pannes end proovile ettevõtjana. „Olen töötanud kahes kommunikatsioonibüroos ühtekokku seitse aastat ning õppinud hästi tundma selle valdkonna köögipoolt,“ lausus Parmas. „Konkurents Eesti kommunikatsiooniturul on pidevalt kasvanud, kuid näen mitmeid valdkondi, kus on uutele tulijatele ruumi. Alustan esimeste klientide teenindamist juba 1. jaanuarist, kuid aasta lõikes soovin partnerite ja töötajate hulka kasvatada vähemalt viieni.“  

Liitu Bestmarketingi uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Bestmarketingi uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Laura ReiterBestmarketing.ee toimetajaTel: +372 5561 9490
Maarit EermeBestmarketing.ee juhtTel: +372 514 4884
Hando SinisaluBest Marketingi konverentside programmijuhtTel: +372 502 8561
Cätlin PuhkanBest Marketingi turunduslahenduste müügijuhtTel: +372 5331 5700