25. november 2015
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Sinu brändi tarbijad on teiste brändide tarbijad, kes vahetevahel ostavad ka sinu brändi

Facebooki ja Twitteri saabumine näis ohustavat kogu reklaamitööstuse olemasolu. Aga mis tegelikult juhtus? Age McCanni strateegiajuht Tõnu Kõva refereerib Ian Leslie artiklit „How the Mad Men Lost the Plot”.

Ian Leslie alustab viitega Goodby, Silverstein & Partnersi kaasjuhile Jeff Goodby’le, kelle San Franciscos asuv agentuur on loonud ühed kuulsamad 1990ndate kampaaniad, sh Nike’le ja Budweiserile. Goodby sõnul on reklaamitööstus kaotanud oma positsiooni. Ka Cannes’i reklaamifestival, kus kunagi demonstreeriti maailma kõige kuulsamaid ideid, on muutunud. Loovusfestival näis sel aastal pigem tööstusspetsialistide kokkutulekuna, kus arutati fiiberklaasi isolatsioonitehnoloogia üle. Tööstusharu, mis kunagi võistles Hollywoodiga, on muutumas Silicon Valley eelpostiks. Ka hiljutine Accenture’i raport märkis, et turundus on tihedalt seotud tehnoloogiaga, mistõttu kulutavad turundusjuhid 2017. aastal infotehnoloogiale ja analüütikale rohkem kui infotehnoloogiajuhid.”

Liitu Bestmarketingi uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Bestmarketingi uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Laura ReiterBestmarketing.ee toimetajaTel: +372 5561 9490
Maarit EermeBestmarketing.ee juhtTel: +372 514 4884
Hando SinisaluBest Marketingi konverentside programmijuhtTel: +372 502 8561
Cätlin PuhkanBest Marketingi turunduslahenduste müügijuhtTel: +372 5331 5700