Autor: Hando Sinisalu • 5. november 2015
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Kelle asi on tootearendus Eesti ettevõtetes? (osa I)

Krista Kalbin
Olukorrast räägivad Danske Banki turundus- ja kommuniatsioonidirektor Anneli Rõuk, Tele2 müügi- ja turundusdirektor Kristjan Seema ning Valio Eesti turundus- ja tootearendusdirektor Krista Kalbin.

„Kui turundajad tahavad organisatsioonis tugevamat positsiooni haarata ja võimu juurde saada, siis peavad nad lisaks „pehmele“ kommunikatsiooni teemale rohkem tegelema „kõvade“ teemadega nagu tootearendus või hinnastamine,“ ütles viimasel Pärnu Turunduskonverentsil esinenud McKinsey turunduskonsultant Thomas Barta.

Liitu Bestmarketingi uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Laura ReiterBestmarketing.ee toimetajaTel: +372 5561 9490
Maarit EermeBestmarketing.ee juhtTel: +372 514 4884
Hando SinisaluBest Marketingi konverentside programmijuhtTel: +372 502 8561
Cätlin PuhkanBest Marketingi turunduslahenduste müügijuhtTel: +372 5331 5700