11. juuni 2015
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Best Marketingi veebileht uuenes

Best Marketingi uus veeb
Alates 11. juunist on muutunud Best Marketingi veebi kujundus, aadress ja platvorm. Ka Best Marketingi e-uudiskiri saab uue kujunduse. Nüüd on võimalik lugeda kõiki uudiseid mugavalt ka mobiilist või tahvelarvutist. Uudistega liituvad kommunikatsiooniajakiri KAJA ja uudiskiri Innovatsioon&Kommunikatsioon.

Best Marketingi uueks aadressiks on www.bestmarketing.ee. Kehtima jääb ka vanad aadress www.best-marketing.ee, mis edaspidi suunab uuele aadressile. Värskendatud on nii veebi kujundust kui struktuuri, uue väljanägemise on saanud Best Marketingi üritused ja ettevõtete tutvustused.

Liitu Bestmarketingi uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Laura ReiterBestmarketing.ee toimetajaTel: +372 5561 9490
Maarit EermeBestmarketing.ee juhtTel: +372 514 4884
Hando SinisaluBest Marketingi konverentside programmijuhtTel: +372 502 8561
Cätlin PuhkanBest Marketingi turunduslahenduste müügijuhtTel: +372 5331 5700