Autor: Silja Oja • 3. märts 2015
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Gea Otsa liitus kommunikatsiooniagentuuriga Hill+Knowlton Strategies

Majandus- ja kommunikatsiooniministeeriumi pikaajaline avalike suhete nõunik Gea Otsa liitus veebruarist Eesti vanima kommunikatsiooniagentuuriga Hill+Knowlton Strategies.

Agentuuri juhi Inge Rumesseni sõnul võimaldavad Gea pikaajalised ja laialdased kogemused nii kommunikatsioonijuhtimises kui ka ajakirjanduses olla tal agentuuri klientidele tugevaks partneriks.

„Gea on inimene, kes ei lepi keskpäraste tulemustega, mistõttu ta sobitub ideaalselt meie agentuuri tööpõhimõtetega,“ rõhutas Rumessen. Gea Otsa on nõustanud avalikkussuhetes mitmeid ministreid ja kõrgeid riigiametnikke ning töötanud Eesti tugevaimates väljaannetes, nagu Eesti Ekspress ja Äripäev, ajakirjaniku ja uudistetoimetajana. Tal on head teadmised kriisikommunikatsioonist, valitsussuhetest ning ettevõtlusest ja infoühiskonna toimimisest, tal on palju kogemusi nii strateegilises planeerimises kui ka kiiret reageerimist vajavate olukordade lahendamisel.

Liitu Bestmarketingi uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Bestmarketingi uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Laura ReiterBestmarketing.ee toimetajaTel: +372 5561 9490
Maarit EermeBestmarketing.ee juhtTel: +372 514 4884
Hando SinisaluBest Marketingi konverentside programmijuhtTel: +372 502 8561
Cätlin PuhkanBest Marketingi turunduslahenduste müügijuhtTel: +372 5331 5700