Autor: Silja Oja • 19. veebruar 2015
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Brand Manual: 2014. aasta absoluutne turundustegu oli kooseluseadus

"Meie jaoks oli aasta absoluutne turundustegu kooseluseadus. Nii selle vastaste (SA Perekonna ja Traditsioonide Kaitseks) kui pooldajate (KOOS) kampaaniad, avalikud väljapursked, artiklid ja sõnavõtud, mis suutsid korralikult kaasata ja polariseerida laiasid rahvamasse ning rääkida asjast, mitte ainult oma agendast. Suur aitäh selle eest!" - teenusedisaini ettevõte Brand Manual oma 2014. aasta lemmikust.

Meie enda kohalikud tööd:

1. Presidendi jõulukaart / www.president.ee/christmas

Liitu Bestmarketingi uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Laura ReiterBestmarketing.ee toimetajaTel: +372 5561 9490
Maarit EermeBestmarketing.ee juhtTel: +372 514 4884
Hando SinisaluBest Marketingi konverentside programmijuhtTel: +372 502 8561
Cätlin PuhkanBest Marketingi turunduslahenduste müügijuhtTel: +372 5331 5700