Autor: Silja Oja • 3. veebruar 2015
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Liviko korraldab disainikonkursi

Viru Valge limiteeritud eridisainiga pudeli kujundus valitakse konkursiga. Tööde esitamise tähtaeg on 18. veebruar 2015.

AS Liviko korraldab disainikonkursi, eesmärgiga leida kodumaisest viljast valmistatud kvaliteetviinale Viru Valge kogu pudelit ümbritsev kujundus ning vääristada Eesti disainerite tänapäevast loomingut.

„Usaldame ja imetleme Eesti disainerite loomingut ning leiame, et legendaarse Pasunamehe kujunduse kõrval võiksid oma võimaluse saada ka tänapäeva talendid. Viru Valge on Eesti esindusviin ja nii tugev bränd, et julgeme selle kujundamise väljakutse ka laiale kunstnike ringile avada. Ka väga tunnustatud ja väärikad kunstnikud alates Paul Luhteinast on läbi aegade Viru Valge disainikonkurssidel osalenud. Konkursi võitja tõuseb Eesti ühe tuntuma toote disainerite väärikasse nimistusse,“ ütles AS Liviko juhatuse esimees Janek Kalvi.

Liitu Bestmarketingi uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Bestmarketingi uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Laura ReiterBestmarketing.ee toimetajaTel: +372 5561 9490
Maarit EermeBestmarketing.ee juhtTel: +372 514 4884
Hando SinisaluBest Marketingi konverentside programmijuhtTel: +372 502 8561
Cätlin PuhkanBest Marketingi turunduslahenduste müügijuhtTel: +372 5331 5700