Autor: Silja Oja • 19. jaanuar 2015
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Rahva Raamatu turundusjuht on Airi Ilisson-Cruz

Alates 2014. aasta detsembri lõpust töötab Eesti suurima raamatumüüja - Rahva Raamatu - turundusjuhina Airi Ilisson-Cruz. Varasemalt on Airi aastaid töötanud ajakirjaniku ja suhtekorraldajana.

Airi Ilisson-Cruz on aastaid töötanud ajakirjaniku ja suhtekorraldajana. Varasemad töökohad on tal Eesti Päevaleht ja Ärileht (viimases pälvis ta 2004. aasta parima noore ajakirjaniku preemia intervjuu eest Ernesto Preatoniga), Äripäev ning Majandus- ja Kommunikatsiooniministeerium.

Liitu Bestmarketingi uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Bestmarketingi uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Laura ReiterBestmarketing.ee toimetajaTel: +372 5561 9490
Maarit EermeBestmarketing.ee juhtTel: +372 514 4884
Hando SinisaluBest Marketingi konverentside programmijuhtTel: +372 502 8561
Cätlin PuhkanBest Marketingi turunduslahenduste müügijuhtTel: +372 5331 5700