17. november 2014
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Briti kaubamajade jõulureklaamid 2014

Vaata, kuidas reklaamivad ennast tänavuste jõulude eel Briti kaubamajad Sainsbury, John Lewis ja Marks&Spencer.

Sainsbury jõulureklaam 2014

Käimas on I Maailmasõda 1914. aastal. On jõuluõhtu, karmid talveolud, pimedus, lund tuiskab. Ühes kaevikus istuvad inglise sõdurid, teises nende vastased, sakslased. Ühel hetkel kostub üle eikellegimaa saksakeelne meeste laul: “Püha öö, õnnistud öö..”. Hetke pärast liituvad selle lauluga inglise sõdurid oma kaevikust: “..kõik on maas rahu sees..”

Liitu Bestmarketingi uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Bestmarketingi uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Laura ReiterBestmarketing.ee toimetajaTel: +372 5561 9490
Maarit EermeBestmarketing.ee juhtTel: +372 514 4884
Hando SinisaluBest Marketingi konverentside programmijuhtTel: +372 502 8561
Cätlin PuhkanBest Marketingi turunduslahenduste müügijuhtTel: +372 5331 5700