Autor: Silja Oja • 22. oktoober 2014
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Eurobestile tööde esitamise tähtaega pikendati 24. oktoobrini

Viimane võimalus saata töid Euroopa suurimale loovusfestivalile Eurobest 2014 on reedel, 24. oktoobril.

Euroopa suurim loovusfestival Eurobest toimub seekord Helsingis. Toimumisaeg: 1. - 3. detsember 2014. Toimumiskoht: Finlandia Talo Huset Hall, Mannerheimintie 13 e, Helsingi. Eurobesti ametlik esindaja Eestis on Best Marketing / Äripäev AS. Lisainfo konkursitingimuste kohta: www.eurobest.com/enter/categories_rules/all_categories

Liitu Bestmarketingi uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Bestmarketingi uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Laura ReiterBestmarketing.ee toimetajaTel: +372 5561 9490
Maarit EermeBestmarketing.ee juhtTel: +372 514 4884
Hando SinisaluBest Marketingi konverentside programmijuhtTel: +372 502 8561
Cätlin PuhkanBest Marketingi turunduslahenduste müügijuhtTel: +372 5331 5700