Autor: Silja Oja • 19. september 2014
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

The Atomic Garden - Baltikumi esimene rahvusvaheline reklaamikool

Vilniuses on avatud Baltikumi esimene rahvusvaheline reklaamikool The Atomic Garden. Õppejõududeks on Leedu parimate agentuuride loovjuhid, lisaks aeg-ajalt külalislektorid mujalt maailmast. Kursused algavad Vilniuses 3. novembril. Kohtade arv on piiratud!

Õppejõududeks on Leedu parimate agentuuride loovjuhid, lisaks aeg-ajalt külalislektorid mujalt maailmast. Vaata: tagvilnius.lt/en

Õppetöö käib The Atomic Gardenis teistmoodi - mitte ei kriba loengus konspekte, vaid saad briifi nagu päris agentuuris, hakkad tiimis töötama, looma, vigasid tegema ja neist õppima. See on raske töö ja fun ühekorraga! Kooliprogramm kestab 5 kuud, intensiivsuse poolest võrdub see aga 2 tööaastaga agentuuris. Kooli lõpuks on sul isiklik esinduslik portfoolio ja sealt edasi ootab sind professionaalne karjäär.

Liitu Bestmarketingi uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Bestmarketingi uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Laura ReiterBestmarketing.ee toimetajaTel: +372 5561 9490
Maarit EermeBestmarketing.ee juhtTel: +372 514 4884
Hando SinisaluBest Marketingi konverentside programmijuhtTel: +372 502 8561
Cätlin PuhkanBest Marketingi turunduslahenduste müügijuhtTel: +372 5331 5700