18. juuni 2014
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

GAYTM - Cannes Lions välireklaami Grand Prix

Välireklaami kategoorias (välireklaam pole mitte ainult 3x4 m suurused plakatid, vaid igasugused brändi sõnumit kandvad installatsioonid avalikus ruumis) võitis Grand Prix Austraalia ANZ panga töö "GAYTM". Žürii president Jose Miguel Sokoloff Kolumbiast ütles, et brändid ei saagi kõigile meeldida. "Kui ANZ pank otsustas ennast positsioneerida kui gay-sõbralikku panka, siis väärib kiitust nende julgus seda sõnumit ka nii julgelt välja öelda". 

https://www.youtube.com/watch?v=SWDW114cji8

Kuna ANZ pank on Sydney gayparaadi sponsor, otsustati TBWA Melbourne'i abiga pangaautomaadid ehk inglise keeles ATM masinad ümber nimetada GAYTM automaatideks. Lisaks nimemuutusele olid automaadid ka teemale kohaselt vikerkaarevärvides. Samuti annetati kõik nendest automaatidest laekunud sularaha väljavõtmise teenustasud gayde ja lesbide heategevusfondile.

Liitu Bestmarketingi uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Bestmarketingi uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Laura ReiterBestmarketing.ee toimetajaTel: +372 5561 9490
Maarit EermeBestmarketing.ee juhtTel: +372 514 4884
Hando SinisaluBest Marketingi konverentside programmijuhtTel: +372 502 8561
Cätlin PuhkanBest Marketingi turunduslahenduste müügijuhtTel: +372 5331 5700