Autor: Silja Oja • 6. veebruar 2014
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

ARVAMUS! 2013. aasta silmapaistvaimad turundusteod

Seoses konkursiga Aasta Turundustegu 2013 alustas Best Marketing turundusekspertide arvamuste kogumist. Mis jäi meelde turundusaastast 2013? Esimesena avaldab arvamust Idea Group Eesti juht Eha Talvist.

Esimesena avaldab arvamust Idea Group Eesti juht Eha Talvist:

Tegin enda valiku lähtudes tähendusrikka brändi definitsioonist. Mõtlesin brändidele, mis parandavad inimeste või ühiskonna heaolu ja/või millel on käegakatsutav positiivne mõju.

Liitu Bestmarketingi uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Bestmarketingi uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Laura ReiterBestmarketing.ee toimetajaTel: +372 5561 9490
Maarit EermeBestmarketing.ee juhtTel: +372 514 4884
Hando SinisaluBest Marketingi konverentside programmijuhtTel: +372 502 8561
Cätlin PuhkanBest Marketingi turunduslahenduste müügijuhtTel: +372 5331 5700