Autor: Silja Oja • 8. jaanuar 2014
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Idea Group toob turule digitaalturunduse uue ärisuuna

Idea Groupis digimeedia planeerimisega tegelenud Idea Havas Digital keskendub digitaalturunduse uute ärisuundade arendamisele. Uue nime Idea Metrix all võtab ettevõte suuna kliendilojaalsusprogrammide arendamise, otsingureklaami, sotsiaalmeedia ning andmebaasiturundusele.

Uue nime Idea Metrix all võtab ettevõte suuna kliendilojaalsusprogrammide arendamise, otsingureklaami, sotsiaalmeedia ning andmebaasiturundusele. "Idea Metrixi oskused toovad kasu ennekõike digitaalsetes kanalites müügitulemust taotlevatele ettevõtetele, kelle turundustegevuste keskmes on ennekõike digitaalne meedia ning olemasoleva kliendi parem hoidmine," selgitas Idea Metrix juht Kaarel Oja.

Idea Groupi suuromaniku Mark Eikneri sõnul on turg seoses online-meedia arengutega jõudnud punkti, kus seni tavapärane kampaaniapõhine turunduse juhtimine on andmas teed personaalselt sihitud, kontaktipõhisele sõnumite edastamisele. "Oleme grupis käivitanud uue ärisuuna, mis oma olemuselt on ärianalüütika ja internetiturunduse sümbioos. See tähendab uut taset sõnumite sihtimises. Kui traditsioonilises meedias mõtleme kampaaniaid planeerides segmentidele, siis nüüd saame täpsemalt lähtuda personaalsetest huvidest ja valikutest," selgitas Eikner

Liitu Bestmarketingi uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Bestmarketingi uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Laura ReiterBestmarketing.ee toimetajaTel: +372 5561 9490
Maarit EermeBestmarketing.ee juhtTel: +372 514 4884
Hando SinisaluBest Marketingi konverentside programmijuhtTel: +372 502 8561
Cätlin PuhkanBest Marketingi turunduslahenduste müügijuhtTel: +372 5331 5700