Autor: Silja Oja • 6. detsember 2013
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Expert Eesti otsib turundusjuhti

Kandideerimise tähtaeg on 15. detsember!

Tehnika ülesanne on muuta inimeste elu lihtsamaks. See on põhimõte, millest juhindume ka meie maailma suurimas tehnikakaupluste ketis Expert. Kohas, kus müüakse hea hinnaga tuntud ja kvaliteetseid kaubamärke. Kohas, kus teenindajad aitavad ka kõige keerukamatest toodetest aru saada. Kust on põnev aeg-ajalt läbi põigata. Lihtne vajadusel järelmaksuga osta. Mugav kaupa koju tellida. Expert kaubamärgi all tegutseb 13 kauplust üle Eesti. Ettevõttes töötab kokku 64 inimest.

Expert Eesti OÜ otsib oma meeskonda

Liitu Bestmarketingi uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Bestmarketingi uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Laura ReiterBestmarketing.ee toimetajaTel: +372 5561 9490
Maarit EermeBestmarketing.ee juhtTel: +372 514 4884
Hando SinisaluBest Marketingi konverentside programmijuhtTel: +372 502 8561
Cätlin PuhkanBest Marketingi turunduslahenduste müügijuhtTel: +372 5331 5700