Autor: Silja Oja • 19. november 2013
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

ADDINOL võtab Tartus tööle turundusjuhi

Kandideerimise tähtaeg on 3. detsember!

Saksa naftakeemiaettevõte ADDINOL on pikaajaliste kogemustega auto- ning tööstusõlide  tootja, kelle maailma tippklassi kuuluvaid määrdeaineid tarnitakse 90 erinevasse riiki kõikidel kontinentidel ning kelle turud arenevad väga kiiresti. Eestis on ADDINOL tegutsenud alates  1992.a. ning on üks suuremaid määrdeainete importijaid Eestisse. Müük Balti riikidesse, Ukrainasse, Venemaale, Valgevenesse, Skandinaaviasse jm. toimub ainult läbi Eestis asuva ADDINOL Lube Oil OÜ. Lisainfot vt. www.addinol.ee

Võetakse tööle

Liitu Bestmarketingi uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Laura ReiterBestmarketing.ee toimetajaTel: +372 5561 9490
Maarit EermeBestmarketing.ee juhtTel: +372 514 4884
Hando SinisaluBest Marketingi konverentside programmijuhtTel: +372 502 8561
Cätlin PuhkanBest Marketingi turunduslahenduste müügijuhtTel: +372 5331 5700