12. september 2013
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Digitegu 2013 žürii: Palju häid töid ja hulk raskeid valikuid

11. septembril anti Best Internet 2013 konverentsi raames üle auhinnad Digitegu 2013 konkursi parimatele. Konkursitööde taseme üle avaldab arvamust Digitegu 2013 žürii liige, MediaComi loovjuht Erki Peinar.

Kuueliikmelisel žüriil oli peamurdmist kuhjaga, sest esitati rekordarv töid kuues erinevas kategoorias, mille seas oli väga palju huvitavaid, leidlikke, sisukaid ja väga heade tulemustega digitegusid. Kõige enam töid esitati sotsiaalmeedia ning integreeritud digitaalkampaania kategooriatesse. Neile järgnes mobiliturundus ning juba oluliselt väiksemate tööde arvuga korporatiivsete veebilehtede ja online reklaami kategooriad. E-maili kategooriasse esitati vaid 3 tööd, mistõttu seal valiku tegemine ei olnud väga keeruline. Kõik see räägib selget keelt trendide kohta ja digimeedia suundade kiirest arengust. Veel eelmisel aastal olid ülekaalus traditsioonilised veebilehed, tänaseks on sotsiaalmeedia ja mobiililahendused jõuliselt kannale astumas.

Tööde tase oli kõrge. Rõõmustas see, et oli palju unikaalseid ja leidlikke lahendusi mida varem pole Eestis - või isegi maailmas - tehtud. Kuid nagu konkursi formaat ette nägi, et tegemist ei ole iludusvõistusega, vaid sisule, kasutusmugavusele ja tulemustele orienteeritud konkursiga, siis kõiki projekti külgi võrdselt kaalukausile asetades pääsesid finalistide hulka parimatest parimad. Auhinnalisele kohale jõudis igast kategooriast üks parim. Neljas kategoorias võidutses ADM Interactive. Väga oleks tahtnud mitmetele teistelegi töödele tunnustust avaldada.

Liitu Bestmarketingi uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Bestmarketingi uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Laura ReiterBestmarketing.ee toimetajaTel: +372 5561 9490
Maarit EermeBestmarketing.ee juhtTel: +372 514 4884
Hando SinisaluBest Marketingi konverentside programmijuhtTel: +372 502 8561
Cätlin PuhkanBest Marketingi turunduslahenduste müügijuhtTel: +372 5331 5700