Autor: Silja Oja • 9. september 2013
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

MediaCom võtab tööle meediaplaneerija

CV koos motivatsioonikirjaga saada palun aadressile [email protected] hiljemalt 20. septembril.

Kas Sa tunned end mugavalt numbritega töötades ja oskad need panna endaga kõnelema? Kas televisioon ja raadio on Sinu jaoks rohkem kui lihtsalt meelelahutus ja infoallikad ning Sul on huvi nende meediakanalite reklaamivõimaluste ja laiemate  arengutrendide vastu? Kas Sa usud, et meeskonnatöö loob võimaluse saavutada enamat kui üksinda tegutsedes?

Kui Sinu vastus neile küsimustele on JAH, siis oled oodatud kandideerima, sest me otsime oma meeskonda inimest, kes on valmis vastu võtma väljakutse saada asjatundjaks tele- ja raadiokampaaniate planeerimise küsimustes.

Liitu Bestmarketingi uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Bestmarketingi uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Laura ReiterBestmarketing.ee toimetajaTel: +372 5561 9490
Maarit EermeBestmarketing.ee juhtTel: +372 514 4884
Hando SinisaluBest Marketingi konverentside programmijuhtTel: +372 502 8561
Cätlin PuhkanBest Marketingi turunduslahenduste müügijuhtTel: +372 5331 5700