Autor: Silja Oja • 21. mai 2013
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

"Jaga Coca-Cola’t" kampaania teeb joogitööstuses revolutsiooni

Esimest korda Coca-Cola 127-aastase ajaloo jooksul asendati Coca-Cola logo inimeste eesnimedega. "Tarbijate vastukaja on ennekuulmatu. Me teadsime, et huvi saab olema suur, aga see mis päriselt lahti läks on siiani ületanud kõik ootused ja lootused. Pingutame kõigest väest, et poeriiulid tühjaks ei saaks," räägib Coca-Cola Kesk- ja Lõuna-Euroopa turundusdirektor Marit Kroon, kes juhib "Share a Coke" kampaaniat 23 riigis.

Lähemalt räägib eduloost Coca-Cola Kesk- ja Lõuna-Euroopa turundusdirektor Marit Kroon, kes juhib "Share a Coke" kampaaniat 23 riigis:

See kampaania on minu jaoks “once in a lifetime” projekt. Sellise ulatuse, keerukuse ning tarbijate vastukajaga kampaaniat pole varem Euroopas (ega vist ka maailmas) tehtud ning väga raske on seda ka millegi sarnasega üle lüüa.

Liitu Bestmarketingi uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Bestmarketingi uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Laura ReiterBestmarketing.ee toimetajaTel: +372 5561 9490
Maarit EermeBestmarketing.ee juhtTel: +372 514 4884
Hando SinisaluBest Marketingi konverentside programmijuhtTel: +372 502 8561
Cätlin PuhkanBest Marketingi turunduslahenduste müügijuhtTel: +372 5331 5700