Autor: Silja Oja • 15. aprill 2013
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Sel laupäeval Rock Cafes Firmabänd 2013 finaal

Firmabänd 2013 on jõudnud finaalkontserdini, mis toimub juba 20. aprillil Rock Cafes. Tule vaata, kellest saab Firmabänd 2013! Esinemiskoha finaalis on endale välja võidelnud 9 bändi, teiste seas näiteks Sorainen Advokaadibüroo, Tele2, Skype, Microsoft, Merko Ehitus, Saarionen jt. Õhtule annab lõpupaugu külalisesineja Smilers, meeleolu hoiab üleval õhtujuht Henrik Normann. Bände hindab žürii kooseisus: Aivar Riisalu, Anu Saagim, Hendrik Sal-Saller, Kadi Maarand ja Karl-Erik Taukar.

Bändi liikmetele võib suurel laval esinemine olla nende muusikalise unistuse täitumine. Kollektiivile tervikuna mõjub see aga motiveeriva ja ühtekuuluvustunnet tekitavana. Võistlust korraldatakse kolmandat aastat ning sellest on osa võtnud üle 45 erineva ettevõtte ja organisatsiooni.

Tele2 turundusspetsialist Margus Randmäe: "Firmabändi konkursil osalemine on igal juhul kasulik nii individuaalselt kui ka bändi ja ettevõtte jaoks. Viimase jaoks on see mõistagi heaks turunduskanaliks ning seda nii kliendi võtmes kui ka (potentsiaalsetele) töötajatele. See onüks lahe ettevõtmine, mis liidab töötajaid, tugevdab ettevõte mainet, pakub palju uusi tutvusi ja mõnusat tegevust."

Liitu Bestmarketingi uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Bestmarketingi uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Laura ReiterBestmarketing.ee toimetajaTel: +372 5561 9490
Maarit EermeBestmarketing.ee juhtTel: +372 514 4884
Hando SinisaluBest Marketingi konverentside programmijuhtTel: +372 502 8561
Cätlin PuhkanBest Marketingi turunduslahenduste müügijuhtTel: +372 5331 5700