Autor: Silja Oja • 27. märts 2013
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Ideaga liitus loovjuht Kristo Kaskpeit 

Reklaamiagentuuris Idea alustas märtsi alguses uue loovjuhina tööd Kristo Kaskpeit, kellele annab teatepulga üle Tanel Kuningas. Varem on Kaskpeit töötanud viis aastat ideekirjutaja ja loovjuhina reklaamiagentuuris Brilliant.

Andres Siemi kõrval teise loovjuhina tööle asunud Kristo Kaskpeiti sõnul tuli Ideaga liitumise otsus lihtsalt. “Sain kiiresti aru, et tegu on inimestega, kellega koos saab korda saata häid ja suuri asju,” ütles Kaskpeit. “Mulle meeldib kogu Idea grupi sünergia ja potentsiaal, mida ilmestab ka grupi meediaagentuuri värskelt võidetud Grand Prix Meediategu 2012 konkursil,” lisas ta. 

Idea reklaamiagentuuri tegevjuhil Timo Hartikainenil on hea meel, et Kaskpeit nendega liitus. "Kristo puhul said määravaks tema pikaajalised kogemused suurte klientidega töötamisel, oskus luua väga häid strateegial põhinevaid loovlahendusi ning Idea tiimiga sobivad isikuomadused," lisas Hartikainen.

Liitu Bestmarketingi uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Bestmarketingi uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Laura ReiterBestmarketing.ee toimetajaTel: +372 5561 9490
Maarit EermeBestmarketing.ee juhtTel: +372 514 4884
Hando SinisaluBest Marketingi konverentside programmijuhtTel: +372 502 8561
Cätlin PuhkanBest Marketingi turunduslahenduste müügijuhtTel: +372 5331 5700