28. veebruar 2013
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Tim Whirledge: Televisioon on jätkuvalt parim kanal emotsioonide edastamiseks

Password 2013 esineja, Briti televisioonikonsultant Tim Whirledge räägib Best Marketingile antud intervjuus sellest, kuidas tahvelarvuti ja mobiiltelefon mõjutavad teleprogrammi vaatamise tavasid ja miks vana hea telereklaam ikka veel nii efektiivne on.

Tim Whirledge (UK) on strateegiline planeerija ja konsultant agentuuris Red Bee Media. Tema erialaks on telereklaami planeerimine ja integreerimine teiste meediatüüpidega. Tema suurimateks klientideks on Sainsbury’s, Nike, Unilever ja BT.

Millised on viimase aja olulisemad arengud telereklaamis?

Liitu Bestmarketingi uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Laura ReiterBestmarketing.ee toimetajaTel: +372 5561 9490
Maarit EermeBestmarketing.ee juhtTel: +372 514 4884
Hando SinisaluBest Marketingi konverentside programmijuhtTel: +372 502 8561
Cätlin PuhkanBest Marketingi turunduslahenduste müügijuhtTel: +372 5331 5700