Autor: Silja Oja • 18. veebruar 2013
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Corpore ja JLP jätkavad iseseisvatena

2012. aasta kevadel aktsiavahetuse läbi viinud kommunikatsioonibüroode Corpore ja JLP aktsionärid otsustasid taastada endise olukorra ja jätkata tegevust iseseisvatena. Corpore senine nõukogu esimees Meelis Kubits jätkab Corpore juhatajana ja Kristi Liiva JLP omanikuna.

Corpore juhataja Meelis Kubitsa sõnul tehingust tulenevalt mingeid muutusi klientide jaoks ei toimu. „Säilitades vastastikuse austuse ja lugupidamise teineteise professionaalsuse suhtes leidsime, et mõistlik on tehing tagasi pöörata ja taastada endine olukord. Oli ühine pühendumus, hea tahe ja professionaalsus, kuid erinevaid organisatsioonikultuure ühendada meil siiski ei õnnestunud. Corporel ja JLP-l on mõlemal väga tugev identiteet. Seepärast eelistame edaspidi pigem partneriteringi laiendamist ettevõttesiseselt kui läbi konsolideerimisprotsessi,“ sõnas Kubits.

JLP tuumikomaniku Kristi Liiva sõnul leidis aastatagune liitumine aset kokkuleppel, et Corpore ja JLP meeskonnad jätkavad eraldi kaubamärkide all ja oma klientidega. ”Tänu sellele ei too ka otsus iseseisvalt jätkata klientide jaoks kaasa muutusi ja mõlemad ettevõtted saavad sujuvalt uue lehe pöörata," selgitas Liiva. Liiva lisas, et pärast eraldumist Corpore grupist jätkab JLP tegevjuhi ametis Karita Sall. “JLP omanikuna ja strateegilise konsultandina keskendun mina ettevõtte arendamisele ning klientide nõustamisele brändi- ja äriarendusprojektide kommunikatsiooni alal,” sõnas Liiva.

Liitu Bestmarketingi uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Bestmarketingi uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Laura ReiterBestmarketing.ee toimetajaTel: +372 5561 9490
Maarit EermeBestmarketing.ee juhtTel: +372 514 4884
Hando SinisaluBest Marketingi konverentside programmijuhtTel: +372 502 8561
Cätlin PuhkanBest Marketingi turunduslahenduste müügijuhtTel: +372 5331 5700