Autor: Silja Oja • 26. september 2012
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Ülemaailmsest kommunikatsioonibrändist Euro RSCG saab Havas

Ülemaailmne reklaami- ja kommunikatsiooniettevõtete grupp Havas, mis tegutseb kokku 75-s riigis üle maailma, võtab alates 2013. aastast kasutusele ühtse kaubamärgi.

Havas gruppi kuuluvad reklaami- ja PR-ettevõtted kasutasid seni Euro RSCG kaubamärki. Uuest aastast tegutsevad Havas Worldwide kontserni kuuluvad ettevõtted ühtse brändi all, kolme ärisuunda eristava nimega - Havas Media, Havas Creative ja Havas Digital.

Havas Worldwide’i esindaja Eestis, Lätis ja Leedus on Big Idea Group, mis ühendab 14 reklaami-, meedia-, PR- ja digitaalturundusega tegelevat ettevõtet. Big Idea Groupi juhi Mark Eikneri sõnul annab kuulumine Havas võrgustikku võimaluse kasutada grupi loov- ja meediaagentuurides oskusteavet ning metoodikaid, mille Havas on välja töötanud erinevate kommunikatsioonivaldkondade jaoks. „Veel käesoleval aastal võtame Idea grupis kasutusele Havase brändiuuringu Meaningful Brands, mis analüüsib brändide jätkusuutlikkust ja tähendusrikkust,“ sõnas Mark Eikner. Ta lisas, et Big Idea Group kaardistab laiaulatusliku uuringu läbiviimise käigus  Baltikumi top-brändide hetkeseisu ja tulevikusuunad.

Liitu Bestmarketingi uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Bestmarketingi uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Laura ReiterBestmarketing.ee toimetajaTel: +372 5561 9490
Maarit EermeBestmarketing.ee juhtTel: +372 514 4884
Hando SinisaluBest Marketingi konverentside programmijuhtTel: +372 502 8561
Cätlin PuhkanBest Marketingi turunduslahenduste müügijuhtTel: +372 5331 5700