13. september 2012
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Aasta Digitegu 2012 konkursile laekus 46 tööd 18 agentuurilt

Žürii valib välja parimad tööd, mille autorid esitlevad oma töid 20. septembril Best Interneti laval. Žürii ja saalisviibijad saavad finalistidele esitada lisaküsimusi, seejärel valib žürii välja iga kategooria võitja. 

Konkursi eesmärk on väärtustada digitaalturunduse tööde efektiivsust, kasutajasõbralikkust ja sisu.

Žürii valib neljas kategoorias (e-maili turundus, sotsiaalmeedia turundus, digitaalne reklaam ja veebilehed) välja kolm parimat tööd, mille autorid esitlevad oma töid 20. septembril Best Interneti konverentsi laval TTÜ aulas. Žürii ja saalisviibijad saavad finalistidele esitada lisaküsimusi ja seejärel valib žürii välja iga kategooria võitja.

Liitu Bestmarketingi uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Bestmarketingi uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Laura ReiterBestmarketing.ee toimetajaTel: +372 5561 9490
Maarit EermeBestmarketing.ee juhtTel: +372 514 4884
Hando SinisaluBest Marketingi konverentside programmijuhtTel: +372 502 8561
Cätlin PuhkanBest Marketingi turunduslahenduste müügijuhtTel: +372 5331 5700