Autor: Silja Oja • 12. september 2012
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Reklaamiagentuuri Ecwador juhib taas Heily Aavik

Alates septembrist 2012 on reklaamiagentuuri Ecwador tegevjuhina taas ametis lapsepuhkuselt naasnud Heily Aavik. Siiani Ecwadori tiimi juhtinud Mairi Talving keskendub taas agentuuri võtmeklientide projektijuhtimisele.

Siiani Ecwadori tiimi juhtinud Mairi Talving keskendub taas agentuuri võtmeklientide projektijuhtimisele.

Heily Aavik on reklaamiagentuuri Ecwador asutaja ja tegevjuht alates aastast 1997, ta on olnud Eesti Reklaamiagentuuride Liidu juhatuse liige aastatel 2005-2010 ning selle president aastatel 2008-2010.

Liitu Bestmarketingi uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Bestmarketingi uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Laura ReiterBestmarketing.ee toimetajaTel: +372 5561 9490
Maarit EermeBestmarketing.ee juhtTel: +372 514 4884
Hando SinisaluBest Marketingi konverentside programmijuhtTel: +372 502 8561
Cätlin PuhkanBest Marketingi turunduslahenduste müügijuhtTel: +372 5331 5700