Autor: Silja Oja • 12. september 2012
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Fox Crime'ist saab FOX

Fox International Channels Eesti teatas, et 1. oktoobrist 2012 muudetakse Fox Crime värskeks FOX telekanaliks.

“Ükski vaataja ei pea muretsema, et Fox Crime rebrandinguga muudame täielikult kanali sisu. Kindlasti see nii ei ole, sest meie eesmärgiks on jätta populaarsemad krimisarjad eetrisse ning lisaks tuua komöödiat, fantaasiat ja draamat”, kommenteeris Fox International Channels Eesti turundus- ja kommunikatsiooniosakonna juht Sigrid Kurgjärv.

FOX on ainulaadne meelelahutuskanal, tuues vaatajate ette parimad televisooniajaloo sarjad. Kanali eesmärgiks on vaatajaid üllatada, pakkudes uusimaid sarju võimalikult kiirelt peale maailma esilinastusi. Kõik, kes armastavad televisooni, armastavad ka Fox kanalit, sest see on optimistlik, kaasaegne, kaasahaarav ja seksikas. Fox kanalist võib leida nii krimi,- fantaasia,- draama,- kui ka komöödiasarju. Näiteks Kaks ja pool meest (Two and the Half Men), Kurjuse kannul (Criminal minds), Dexter (Dexter), Troonide mäng (Game of thrones), Elavad surnud (The Walking Dead), Numbr1d (Numb1rs), Elas kord… (Once Upon a Time), Tavaõigus (Common Law), Naabrid (The Neighbors), jne.

Liitu Bestmarketingi uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Bestmarketingi uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Laura ReiterBestmarketing.ee toimetajaTel: +372 5561 9490
Maarit EermeBestmarketing.ee juhtTel: +372 514 4884
Hando SinisaluBest Marketingi konverentside programmijuhtTel: +372 502 8561
Cätlin PuhkanBest Marketingi turunduslahenduste müügijuhtTel: +372 5331 5700