Autor: Silja Oja • 24. aprill 2012
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Vahva öko-kingitus kliendile või iseendale

Kingitus kliendile, koostööpartnerile või iseendale peab olema vajalik ja meeldejääv, kuid mis kõige olulisem, kingitus peab olema ka vahva. Lõbusate disainidega ja loodussõbralikku mõtet kandvad jutekotid on sel kevadel ja suvel just need õiged ja vahvad kingitused.

Kui Sa pole veel jutekotist kuulnud, siis tegemist on üdini ökoloogilise džuutmaterjalist kandekotiga, mis on üle maailma laialdast heakskiitu pälvinud. Nimelt on ta:

Liitu Bestmarketingi uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Bestmarketingi uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Laura ReiterBestmarketing.ee toimetajaTel: +372 5561 9490
Maarit EermeBestmarketing.ee juhtTel: +372 514 4884
Hando SinisaluBest Marketingi konverentside programmijuhtTel: +372 502 8561
Cätlin PuhkanBest Marketingi turunduslahenduste müügijuhtTel: +372 5331 5700