Autor: Silja Oja • 11. aprill 2012
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Kommunikatsioonibürooga Peegel ja Partnerid liitus Martin Jaško

Aprilli alguses asus kommunikatsioonibüroos Peegel ja Partnerid vanemkonsultandina tööle Martin Jaško.

Viimased seitse aastat on Martin Jaško (35) olnud aktiivne osaline Eesti valitsuskommunikatsiooni strateegilises juhtimises. Riigikantseleis valitsuse kommunikatsioonidirektori asetäitjana töötades oli tema ülesandeks valdkonna strateegiline planeerimine ja kõigi riigiasutuste PR töötajate keskse koolitussüsteemi ülesehitamine. Martin on osalenud erinevate kriisiplaanide ettevalmistamises ning praktiliste meediaõppuste kavandamises ja läbiviimises.

Liitu Bestmarketingi uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Bestmarketingi uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Laura ReiterBestmarketing.ee toimetajaTel: +372 5561 9490
Maarit EermeBestmarketing.ee juhtTel: +372 514 4884
Hando SinisaluBest Marketingi konverentside programmijuhtTel: +372 502 8561
Cätlin PuhkanBest Marketingi turunduslahenduste müügijuhtTel: +372 5331 5700