Autor: Silja Oja • 1. märts 2012
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Ionel Lehari: klassikalised reklaamiagentuurid on väljasuremisele määratud

"Klassikalised reklaamiagentuurid on väljasuremisele määratud, võimekamad neist on juba transformeerunud avatult tegutsevateks, erinevas vormis erinevaid kompetentse liitvateks loovagentuurideks. Nõrgematele jääb välismaiste kontseptsioonide adapteerimise tänuväärne ja vajalik töö," rääkis Best Marketingile Identity loovjuht Ionel Lehari. Loe intervjuud Identity disaineri Maret Põldre, juhataja-konsultandi Ants Lusti ning loovjuhi Ionel Lehariga.

Brändingagentuur Identity sai tänavu jaanuaris 10-aastaseks. Sel puhul tegi Best Marketing Identity disaineri Maret Põldre, juhataja-konsultandi Ants Lusti ning loovjuhi Ionel Lehariga intervjuu ja uuris, kuidas Identity'l läinud on.

Identity: Ionel Lehari, Maret Põldre, Heili Roos, Kristian Paljasma, Egle Raudvee, Ants Lusti Mis on Identity ja kuidas ta alguse sai?

Liitu Bestmarketingi uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Bestmarketingi uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Laura ReiterBestmarketing.ee toimetajaTel: +372 5561 9490
Maarit EermeBestmarketing.ee juhtTel: +372 514 4884
Hando SinisaluBest Marketingi konverentside programmijuhtTel: +372 502 8561
Cätlin PuhkanBest Marketingi turunduslahenduste müügijuhtTel: +372 5331 5700