Autor: Silja Oja • 15. detsember 2011
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Peep Laja ja Viljo Vabrit lõid ainulaadse veebiturundusettevõtte Markitekt

Markitekti tegevjuht Viljo Vabrit: „Me ei tee kliendile täpselt sellist veebi nagu ta tahab, vaid sellise, nagu ta vajab. Anname igale oma projektile ka garantii, mis tähendab, et klient saab oma raha tagasi, kui projekt soovitud tulemusi ei too.” Loe, mida räägib ettevõtte saamisloost Eesti juhtiv internetiturundaja Peep Laja.

Mis on Markitekt?

Markitekt (www.markitekt.ee) on Eestis ainulaadne veebiturundusettevõte. Me teeme veebilahendusi, mis on orienteeritud müügile. Seame iga kliendiga mõõdetavad tulemused ja loome lahenduse, mis need tulemused toob. Igale projektile järgneb intensiivne A/B testimine, et selgitada välja milline strateegia (sõnumid, paigutus, hinnastamine jms) toob kõige rohkem tulemust. Me ei tee kliendile täpselt sellist veebi nagu ta tahab, vaid sellise, nagu ta vajab. Meie puhul ei ole kliendil peaaegu kunagi õigus. Anname igale oma projektile ka garantii, mis tähendab, et klient saab oma raha tagasi, kui projekt soovitud tulemusi ei too.

Liitu Bestmarketingi uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Bestmarketingi uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Laura ReiterBestmarketing.ee toimetajaTel: +372 5561 9490
Maarit EermeBestmarketing.ee juhtTel: +372 514 4884
Hando SinisaluBest Marketingi konverentside programmijuhtTel: +372 502 8561
Cätlin PuhkanBest Marketingi turunduslahenduste müügijuhtTel: +372 5331 5700