Autor: Silja Oja • 28. oktoober 2011
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Selgusid ADC*Estonia Eesti Disainiauhind 2011 finalistid

Tänavusele ADC*Estonia disainikonkursile laekus 132 tööd. Finalistide hulka pääses 10-s kategoorias 40 teost. Võitjad selguvad täna õhtul F-hoones toimuval auhinnagalal.

Žürii tööd juhtis seekord Ionel Lehari Identity'st ning parimate tööde valimisel osalesid Piia Põldmaa (Rakett), Kerstin Raidma (Tabasco), Maarja Mõtus, Kersti Sülla (Antalis), Madis Palm, Mart Anderson (DDB), Joosep Volk (Tolm) ja Kristian Kirsfeldt (Velvet). Auhindu jagatakse täna õhtul F-Hoones ning shortlist on näha internetis: http://defol.io/adcestonia/2011disain/finalists

"Kõige tähelepanuväärsem oli tööde üllatavalt kõrge keskmine tase" rääkis Ionel Lehari. "Tegijad on läinud professionaalsemaks ning ka enesekriitilisemaks. Otsest rämpstööd konkursile peaaegu üldse ei laekunud – see näitab tegijate tõsist suhtumist ADC konkursil mõõduvõtmisesse," lisas Lehari.

Liitu Bestmarketingi uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Bestmarketingi uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Laura ReiterBestmarketing.ee toimetajaTel: +372 5561 9490
Maarit EermeBestmarketing.ee juhtTel: +372 514 4884
Hando SinisaluBest Marketingi konverentside programmijuhtTel: +372 502 8561
Cätlin PuhkanBest Marketingi turunduslahenduste müügijuhtTel: +372 5331 5700