Autor: Silja Oja • 26. oktoober 2011
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Meediaagentuuri Publicum juhina asub tööle Toomas Vara

Rahvusvaheline meediaagentuur Publicum Media Baltic laienes Eestisse. Publicum Media Baltic asutatud ettevõtte Publicum OÜ juhatajana asub tööle varem telekanali TV3 ja raadiokanali Star FM tegevjuhina töötanud Toomas Vara.

Publicum Media Baltic kuulub Leedus asutatud piirkonna juhtivasse turunduskommunikatsiooniettevõtteid koondavasse Publicum Group kontserni. Eestis seni grupil aktiivne tegevus puudus.

Publicum OÜ tegevjuhi Toomas Vara sõnul on Publicumi turuletuleku eesmärgiks olla lähemal oma ülepiirilistele klientidele. „Publicum on võimekas ja agressiivselt laienev turunduskommunikatsiooni teenuseid pakkuv ettevõtete grupp, mille pakkumine oli piisav, et nendega liituda,“ sõnas Vara. Ta kinnitas, et jätkab ka Ringhäälingute Liidu juhina.

Liitu Bestmarketingi uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Laura ReiterBestmarketing.ee toimetajaTel: +372 5561 9490
Maarit EermeBestmarketing.ee juhtTel: +372 514 4884
Hando SinisaluBest Marketingi konverentside programmijuhtTel: +372 502 8561
Cätlin PuhkanBest Marketingi turunduslahenduste müügijuhtTel: +372 5331 5700