29. september 2011
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Eesti Internetiauhinnad 2011

Konkursi Eesti Internetiauhind 2011 parimad: Velvet ja Fraktal. Konkursi ADC*Estonia Eesti Internetiauhind 2011 auhinnagala F-hoones (Telliskivi 60A, Tallinn).

29. septembril jagati Tallinnas juba kolmandat korda auhindu Eesti parimatele internetilahendustele. Konkursi ADC*Estonia Eesti Internetiauhind 2011 parimateks tunnistati Velvet ja Fraktal, kes kumbki võitsid hõbeda.

Valdkonna arvamusliidreid ühendavale konkursile laekus tänavu 88 tööd, millest finaali pääses 26. Poodiumile pääses neist 14: kokku 12 pronksi ja 2 hõbedat. Ühtegi kulda sel aastal välja ei antud. Finalistide ja võidutöödega saab tutvuda siin: defol.io/adcestonia/finalists/2011 

Liitu Bestmarketingi uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Bestmarketingi uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Laura ReiterBestmarketing.ee toimetajaTel: +372 5561 9490
Maarit EermeBestmarketing.ee juhtTel: +372 514 4884
Hando SinisaluBest Marketingi konverentside programmijuhtTel: +372 502 8561
Cätlin PuhkanBest Marketingi turunduslahenduste müügijuhtTel: +372 5331 5700