31. august 2011
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Mihkel Lauk asub tööle PwC IT-valdkonna konsultandina

Alates 1. septembrist asub Mihkel Lauk tööle PricewaterhouseCoopers Advisors IT-valdkonna konsultandina. Uued väljakutsed on seotud organisatsioonide IT-võimekuse ja ärilise edu suurendamisega.

Viimased kolm aastat töötas Mihkel e-turunduse ja IT strateegina ADMis.

Mihkel on omandanud EBSi IT juhtimise magistrikraadi. Turunduses on ta olnud tegev alates aastast 1991, IT-valdkonnas alates 1996. aastast. Mihkli loodud on tänane Eesti suurim veebifirma ADM Interactive, mis ekspordib oma teenuseid 32 riiki. Kolm aastat on ta juhtinud Hewlett-Packardi internetiturundust Baltikumis, õpetanud tudengeid Mainori Kõrgkoolis, IT Kolledžis, Tartu Kõrgemas Kunstikoolis ja Eesti Kunstiakadeemias, andnud spetsialisti- ja turunduskoolitusi Invictas, IT Koolituses, BCS Koolituses. Mihkel on kirjutanud hulga turundusalaseid artikleid erinevatesse väljaannetesse.

Liitu Bestmarketingi uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Bestmarketingi uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Laura ReiterBestmarketing.ee toimetajaTel: +372 5561 9490
Maarit EermeBestmarketing.ee juhtTel: +372 514 4884
Hando SinisaluBest Marketingi konverentside programmijuhtTel: +372 502 8561
Cätlin PuhkanBest Marketingi turunduslahenduste müügijuhtTel: +372 5331 5700