15. mai 2011
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Turundus- ja reklaamiagentuuril Ecwador uus tegevjuht

Turundus- ja reklaamiagentuuri Ecwador uus tegevjuht Mairi Talving

Seoses Ecwadori tegevjuhi Heily Aaviku siirdumisega lapsepuhkusele asub agentuuri tegevjuhi kohuseid täitma Mairi Talving, kes siiani töötas Ecwadoris projektijuhina ja viimased pool aastat projektidirektorina.

Mairi on Ecwadoris töötanud juba 6 aastat. Mitmed tema juhitud projektid on jõudnud Kuldmuna auhinnalistele kohtadele, samuti kuulub tema portfelli sel aastal Turundustegu Grand Prix võitnud Leiburi Saibi lansseerimine.

Liitu Bestmarketingi uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Bestmarketingi uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Laura ReiterBestmarketing.ee toimetajaTel: +372 5561 9490
Maarit EermeBestmarketing.ee juhtTel: +372 514 4884
Hando SinisaluBest Marketingi konverentside programmijuhtTel: +372 502 8561
Cätlin PuhkanBest Marketingi turunduslahenduste müügijuhtTel: +372 5331 5700